Maandmenu

 Herfstmenu afhaalmenu

 tot 20 december

Trio van hapjes…Vitello tonato, gemarineerde octopus met rucola

en tartaar van Noorse zalm

***

Fettuccine pasta met spiesje van reuzescampi’s en Toscaanse saus

***

Zeebaars op het vel gebakken, roomsausje met selder, tomaat,

grijze garnalen  en mosselen, aardappelpuree

of

Hertenkroontje met saus van Amarone en vanille, wintergroenten

en gratin van knolselder en pastinaak

***

Crème van veenbessen en speculaas, peertje en stroop

 Prijs: 50 euro p.p.

 Wijnsuggestie:

Royal de Jarras Blanc de Blanc Brut  15

Wit

Döllinger ‘Grüner Veltliner’ Oostenrijk 2018  12.50

Marani Sartori ‘Bianco Veronese’  2017  12.50

Rood

Nietro de Sommos ‘Granacha’ Spanje 2016 12.50

Eughenès ‘Perricone’ Sicilia 2015    14

A la carte

Voorgerechten

* Crèmesoep van eekhoorntjesbrood 0.5l 5
* Carpaccio van hert met gemarineerde paddenstoelen, rucola en
vers geraspte Parmigiano Reggiano 17
* ½ Kreeft Belle-Vue, met sla, eitjes en cocktailsaus 20
* Fettuccine pasta met spiesje van reuzescampi’s en Toscaanse saus 20
* Winterslaatje met terrine van ree, hertenham en camembert met Calvados,
veenbessendressing en rode ajuinconfituur 20

Uit de zee

*Zeebaars op het vel gebakken, roomsausje met selder, tomaat, grijze garnalen
en mosselen, aardappelpuree 25
* Zeevruchten uit de oven…
½ kreeft, gamba’s, scampi’s, langoustine en sint-jakobsvruchten,
kruidenboter en krielaardappeltjes 27.50
* Gebakken slibtongen met fris slaatje en krielaardappel 20
* Scampi’s diabolique met basmati rijst 19
* Tajine met reuzengamba’s, scampi , sint-jacobsvruchten en
mediterraanse groentjes 23

Van het land

* Ragout van edelhert, gebakken champignons, rodewijnpeer en
gratin van knolselder 20
* Hertenkroontje met saus van Amarone en vanille, wintergroenten en
gratin van knolselder en pastinaak 27.50
* Filet pur van wit blauw Belgisch ras, truffelsaus,
gebakken witloof , aardappelgratin 27
* Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en peterselieaardappelen 19
* Mechelse koekoek, Tierenteyn graantjesmosterdsaus, wintergroenten en
gebakken krieltjes 19
* Balletjes in tomatensaus met puree 15

Slaatjes

*Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi’s en pasta 18
* Winterslaatje met terrine van ree, hertenham en camembert met Calvados,
veenbessendressing en rode ajuinconfituur 20

Dessert

* Vanille Pavlova met rood fruit en coulis 7
* Versgebakken apfelstudel met slagroom 7
*Crème van veenbessen en speculaas, peertje en stroop 7