Maandmenu

TRAITEURDIENST tot zondag 5 APRIL 2020

* Aspergesoep 0.5l  3.5

* Fris slaatje met avocado, gerookte zalm en grijze garnalen, eitjes en cocktailsaus  18

*Lauwe asperges met gandaham en kruidenvinaigrette  15(V). 22(H)

* Tajine met reuzengamba’s, scampi , sint-jacobsvruchten en mediterraane groentjes   23

* Gebakken slibtongen met lentegroenten en krielaardappeltjes  20

* Scampi’s diabolique met basmati- rijst  19

* Belgische asperges met gebakken zalmfilet, dilledressing & krielaardappelen.   24

* Black Angus Rib Eye rosé gebakken, pepersaus, mengeling van lentegroenten en gevulde aardappel    25

* Mechelse koekoek met saus van De Koperen Markies ‘trippel 9’,  pastinaakcrème en gebakken groentjes, gevulde aardappel  20  

* Balletjes in tomatensaus met puree  15

 

* Tiramisu met speculaas en advocaat  7

* Crème van Callebaut donkere chocolade met sinaasappel en passievruchten  7

* Paradijscrème met Cointreau en Belgische aardbeien  7

ELKE WOENSDAG, DONDERDAG, VRIJDAG, ZATERDAG & ZONDAG IN APRIL! 

Afhalen van 17u.30 tot 18u 30 en op zondagmiddag van 11u.30 tot 12 u. 30.
Gelieve 1 dag op voorhand te bestellen per mail info@purple15.be of per telefoon 053/21.49.79 door te geven.
Alle gerechten worden vers klaargemaakt en voorzien van twee huisgemaakte broodjes en worden verpakt om gemakkelijk op te warmen.

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

A la carte

Uit de zee







Dessert