Maandmenu

Afhaalgerechten september- oktober

* Tomatensoep met balletjes  0.5l   4

* Wagyu carpaccio met trostomaten en vers geraspte Parmigiano Reggiano  17

* Noordzeepladijs met Italiaanse groenten, gegratineerd met burrata  17

* Schotse zalm, licht gerookt en handgesneden

   met rode ui en mierikswortel  14

* ½ Kreeft Belle-Vue, met sla, eitjes en cocktailsaus   20

* Pittige meloensalade met munt, Porto en Gandaham  14

* Buffelmozzarella op gemarineerde kleurige tomaten, basilicum en

  geroosterd sesam  12.5

* Salade Bella Italia, Prosiutto, meloen, mozzarella, gebakken scampi’s

   en dressing van pesto  20

 * Griet en kreeft, prei en groene asperges, puree van bintjes en kreeftenjus 27.50

* Zeevruchten uit de oven…  ½ kreeft, gamba’s, scampi’s, langoustine en sint-  jakobsvruchten, kruidenboter en nieuwe aardappeltjes  27.50

* Black spaghetti met scampi’s en dragonmosterdsaus  20

* Tajine met reuzengamba’s, scampi , sint-jacobsvruchten en

   mediterraanse groentjes   23

 

* Gerijpte Holstein Entrecote, knolseldercrème, jus van Madeira,

   courget, koolrabi en romanesco  25

* Gegrilde filet pur van wit blauw Belgisch ras, bordelaisesaus,

   witloofslaatje en  gebakken krieltjes  25

* Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en peterselieaardappelen 19

* Parelhoenfilet met champignons, spekjes en zilveruitjes, truffelboter 19

* Balletjes in tomatensaus met puree  15

*Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi’s en pasta  18

*Vegan Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken tofu en cashewnoten 15

 

* Citroentaart met schuimpjes  7

* Vanille Pavlova met rood fruit en coulis  7

* Crème van cheesecake met rabarber en frambozen 7

Afhaalmenu

Trio van meloen als hapje…

gazpacho van watermeloen en munt, honingmeloensalade met Nuits st.Georges

 en cavaillon met Wagyu rundsvlees gedroogd

***

Noordzeepladijs met Italiaanse groenten, gegratineerd met burrata

***

Griet en kreeft, prei en groene asperges, puree van bintjes en kreeftenjus

of

Gerijpte Holstein Entrecote, knolseldercrème, jus van Madeira,

courget, koolrabi en romanesco

***

Vanille Pavlova met rood fruit en coulis 

50 euro p.p.

 

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

A la carte

Voorgerechten

*1/2 kreeft Belle-Vue met sla, eitjes en cocktailsaus 25
*Pittige meloensalade met munt, Gandaham en porto 16
*Buffelmozarella op gemarineerde kleurige tomaten, basilicum en geroosterd sesam 15
*Huisgemaakte garnaalkroketten met fris slaatje 19
*Black-Tiger Scampi’s met tatakisaus 19
*Burrata met gerookte Schotse zalm, quinoa, komkommer en meloen, vlierbessensiroop 19
*Wagyu carpaccio met trostomaten en vers geraspte Parmigiano Reggiano 20

Uit de zee

* Zeevruchten uit te oven
½ kreeft, gamba’s, scampi’s langoustine en sint-jakobsvruchten,
kruidenboter en nieuwe aardappeltjes 32
*Black spaghetti met Black-Tijger Scampi’s en dragonmosterdsaus 23
*Kabeljauwhaasje op basilicumstoemp, gebakken bospaddenstoelen en basilicumolie 30
*Tajine met reuzengamba’s, scampi, sint-jakobsvruchten en mediterraanse groentjes 27
*Gebakken sliptongen met fris slaatje en frieten 25


Van het land

*Hoevekip met kleurige ovengroenten, nieuwe aardappelen en Griekse yoghurt 24
*Kalfssteak met cantharellensaus, wortelen van de boerderij De Loods
en aardappelgratin 29
*Filet pur van witblauw met slaatje en verse frietjes 31
champignonroomsaus - béarnaise - zwarte pepersaus 3

Die Österreichische Küche

*Wienerschitzel van kalf met fris slaatje en peterselieaardappelen 23

Slaatjes

*Thaï Curry, wok van groenten, gember, koriander en citroengras, kip en basmati-rijst 20
*Salade Bella Italia, Prosiutto, meloen, mozzarella, gebakken scampi’s en pestodressing 24
*Avocadosalade met mango, gebakken scampi’s, pecannoten en vinaigrette van mango 22

Dessert

*Aardbeien, frambozen en blauwe bessen met versbereide vanille-roomijs 10
*Chocolademousse met Belgische kersen 10
*Crème brûlée van mango met passievruchten-smoothie 10
*Dame blanche klassiek 10
*Lievelingsdessert van de chef met frambozen , merengue en chocolade 10
*Smeuïg roomijs met aardbeien, advocaat en merengue 10
* Tiramisu met speculaas en advocaat 10