Maandmenu

Afhaalgerechten juli en augustus 2020

*Waterkersoep met bloemkoolroosjes en geroosterde amandelen 0.5l   4

* ½ Kreeft Belle-Vue, met sla, eitjes en cocktailsaus   20

*Burrata met gerookte Schotse zalm, quinoa, komkommer en meloen, vlierbessensiroop  17

* Pittige meloensalade met munt, Porto en Gandaham  14

*Avocadosalade met mango, gebakken scampi’s,pecannoten en vinaigrette van mango 19

*Salade Bella Italia, Prosiutto, meloen, mozzarella, gebakken scampi’s en pestodressing  20

 

* Zeevruchten uit te oven

 ½ kreeft, gamba’s, scampi’s langoustine en sint-jakobsvruchten, 

  kruidenboter en nieuwe aardappeltjes27.50

* Black spaghetti met scampi’s en dragonmosterdsaus  20

*Kabeljauwhaasje op basilicumstoemp en gebakken bospaddenstoelen, basilicumolie  26

*Tajine met reuzengamba’s, scampi , sint-jacobsvruchten en mediterraanse groentjes   23

*Gebakken slibtongen met fris slaatje en krielaardappel  20

 

*Kalfssteak met cantharellensaus, wortelen van de boerderij De Loods en aardappelgratin  25

*Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en peterselieaardappelen 19

*Hoevekip met kleurige ovengroenten, nieuwe aardappelen en Griekse yoghurt   20

*Balletjes in tomatensaus met puree  15

*Thaï curry, wok van groenten, gember, koriander en citroengras, kip en pasta  18

 

*Tiramisu met speculaas en advocaat  7

*Chocolademousse met Belgische kersen  7

*Crème brûlée van mango met passievruchten-smoothie 7

Wijnsuggestie:

• Royal de Jarras Blanc de Balncs Brut ‘Méthode traditionnelle’ (gekoeld) € 15
• Wild Rock ‘Sauvignon Blanc’ 2018 wit (gekoeld) € 12,5
• Sainton n°18, 2018 rosé (gekoeld) € 12,5
• Papa Luna ‘Shiraz Mazuelo’ 2017 rood € 12,5

Zomermenu 2020

 

Cava El Capitàn ON THE ROCKS

met munt en limoen.

Spaanse tapas plankje

***

Burrata met gerookte Schotse zalm, quinoa, komkommer en meloen, vlierbessensiroop

“Ter’ Raz ’Sauvignon, Sémillon’ Frankrijk 2019”

***

Zeevruchten uit te oven

½ kreeft, gamba’s, scampi’s langoustine en sint-jakobsvruchten,

kruidenboter en nieuwe aardappeltjes

“Pura Fe ‘Chardonnay Reserva’ Chili 2018”

***

Crème brûlée van mango met passievruchten-smoothie

 

Prijs: € 50 zonder dranken

€ 70 met aperitief en aangepaste wijnen

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

A la carte

Voorgerechten

*1/2 kreeft Belle-Vue met sla, eitjes en cocktailsaus 25
*Pittige meloensalade met munt, Gandaham en porto 16
*Buffelmozarella op gemarineerde kleurige tomaten, basilicum en geroosterd sesam 15
*Huisgemaakte garnaalkroketten met fris slaatje 19
*Black-Tiger Scampi’s met tatakisaus 19
*Burrata met gerookte Schotse zalm, quinoa, komkommer en meloen, vlierbessensiroop 19
*Wagyu carpaccio met trostomaten en vers geraspte Parmigiano Reggiano 20

Uit de zee

* Zeevruchten uit te oven
½ kreeft, gamba’s, scampi’s langoustine en sint-jakobsvruchten,
kruidenboter en nieuwe aardappeltjes 32
*Black spaghetti met Black-Tijger Scampi’s en dragonmosterdsaus 23
*Kabeljauwhaasje op basilicumstoemp, gebakken bospaddenstoelen en basilicumolie 30
*Tajine met reuzengamba’s, scampi, sint-jakobsvruchten en mediterraanse groentjes 27
*Gebakken sliptongen met fris slaatje en frieten 25


Van het land

*Hoevekip met kleurige ovengroenten, nieuwe aardappelen en Griekse yoghurt 24
*Kalfssteak met cantharellensaus, wortelen van de boerderij De Loods
en aardappelgratin 29
*Filet pur van witblauw met slaatje en verse frietjes 31
champignonroomsaus - béarnaise - zwarte pepersaus 3

Die Österreichische Küche

*Wienerschitzel van kalf met fris slaatje en peterselieaardappelen 23

Slaatjes

*Thaï Curry, wok van groenten, gember, koriander en citroengras, kip en basmati-rijst 20
*Salade Bella Italia, Prosiutto, meloen, mozzarella, gebakken scampi’s en pestodressing 24
*Avocadosalade met mango, gebakken scampi’s, pecannoten en vinaigrette van mango 22

Dessert

*Aardbeien, frambozen en blauwe bessen met versbereide vanille-roomijs 10
*Chocolademousse met Belgische kersen 10
*Crème brûlée van mango met passievruchten-smoothie 10
*Dame blanche klassiek 10
*Lievelingsdessert van de chef met frambozen , merengue en chocolade 10
*Smeuïg roomijs met aardbeien, advocaat en merengue 10
* Tiramisu met speculaas en advocaat 10