Traiteur

   vanaf 9 januari tot 28 februari

* Minestrone 'tradizionale' 0.5l   5

* Carpaccio van hert met gemarineerde paddenstoelen, rucola en

   vers geraspte Parmigiano Reggiano  17

* ½ Kreeft Belle-Vue, met sla, eitjes en cocktailsaus   20

* Coquilles in champagnesaus, zeekraal en Parijse champignons  20

* De wereldberoemde vitello tonato uit Piemonte  18

 

 * Kabeljauwhaasje met wilde spinazie, tomaten en

     beurre blancsaus, aardappelpuree 25

* Pladijs met witte wijnsaus, saffraan en fijne groenten, tagliatelle  22

* Zeevruchten uit de oven…

  ½ kreeft, gamba’s, scampi’s, langoustine en sint-jakobsvruchten,

   kruidenboter en krielaardappeltjes  27.50

* Tagliatelle met scampi’s en lookroomsaus  19

* Tajine met reuzengamba’s, scampi , sint-jacobsvruchten en

   mediterraanse groentjes   23

 

* Ragout van edelhert, gebakken champignons, rodewijnpeer en

   gratin van knolselder 20

* Kalfstournedos met calvadossaus, gevulde aardappel en

   tarte tatin van zuiderse groenten  27.50

* Franse eendenborstfilet met saus van sinaasappel en vijgen,

   wintergroenten en aardappelgratin  24

* Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en peterselieaardappelen 19

* Mechelse koekoek gevuld met tomaat en mozzarrela, sherryroomsaus en tagliatelle  19

* Balletjes in tomatensaus met puree  15

* Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi’s en pasta  18

 

* Crumble met ananas en vanille 7

* Cheesecake met speculaasbodem en verse frambozen 7

* Tiramisu met amarena kersen en advocaat 7