Traiteur

Feestmenu

 

vishapjes…cannelloni van krab en ananas, Black Tiger scampi tataki, carpaccio van sint- jakobsvrucht en limoen

of

wildhapjes…hertenham gevuld met dadels en Rochebaron, ganzenlever met vijgenconfituur, fazant met knolselder en peer

***

Bisque van Noordzeegarnalen en Armagnac

of

Bouillon van patrijs en shiitake – champignons

***

Kreeft gegratineerd met fijne groenten en dragon

of

Eendenborstfilet met gekarameliseerde appel, sausje

van honing en roze pompelmoes

***

Kabeljauw en reuzegamba, basilicumolie, crème van pastinaak,

gebakken bospaddenstoelen en truffel

of

Het lekkerste van hert…haasje, filet en kroontje, specerijen-portosaus, wintergroenten en gratin van erwten en munt

***

Feestelijk tiramisu met amarena kersen en advocaat

of

Dessertje van citrusvruchten…mandarijncrème, limoentaartje en

panna cotta met sinaasappel

Prijs: 65 euro p.p.

 

Wijnsuggestie:

Marramiero Brut Classico Vino Spumante  25

Champagne Dumont & Fils Brut  30

Wit

Palacio de Canedo ‘Godello’ 2018  16

Arendsig Single Vineyard Wines – Chardonnay Blok A15  2018 17.50

Rood

Saronsberg Seismic Rooi  2017   19

Barbera del Monferrato van Gaudio   ‘Barbera del Monferrato’ 2017  16.50

 

Afhaaltijden:

24 december van 16 tot 18 uur

25 december van 11 tot 12 uur

26 december van 17 tot 18 uur

27 december van 11 tot 12 uur

31 december van 16 tot 18 uur

1 januari van 11 tot 12 uur