Maandmenu

Tafelen in de herfst 2021

van 22 september tot 24 oktober

 

Cava Carles Andreu Brut Rosé

of Paradise Passion Cocktail

met zeevruchtenhapjes, gamba, coquilles en reuzengarnaal

***

3 x Noordzeegarnalen

Bisque, garnaalkroket en burrata met Noordzeegarnalen

‘Cuatro Rayas 40 Vendimias “Verdejo” Spanje 2019’

of

Carpaccio van Holsteinrund met oosterse kruiden en Manchego rociante

‘Cantina Mabis “Neropasso” Veneto, Italië 2018’

***

Schelvishaasje met tartaar van artisjok en zwarte olijven,

citroenpuree

‘Nivarius N “Tempranillo blanco” Rioja, Spanje 2019’

of

Solamillo Duroc d’Olives, jus van Oloroso Sherry, gratin van knolselder

en pompoen, groene asperges en Portobello champignon

‘Bodegas Montecillo “Crianza” Rioja, Spanje 2018’

***

Panna cotta van pure chocolade, conferencepeer

en roomijs van gezouten karamel

 

Prijs: € 55 zonder dranken

€ 79 met aperitief en aangepaste wijnen

 

A la carte

Voorgerechten

*3 x Noordzeegarnalen
Bisque, garnaalkroket en burrata met Noordzeegarnalen 19
* Huisgemaakte kroketten van noordzeegarnalen, fris slaatje 19
* Carpaccio van Holsteinrund met oosterse kruiden en
Manchego rociante 18
* Scampi’s in lookboter 18
* De wereldberoemde vitello tonato uit Piemonte 18
*Wienerchampignons “gepaneerde champignons met
vers bereide tartaarsaus” 15
*Bisque van noordzeegarnalen 7.5

Uit de zee


*Schelvishaas met tartaar van artisjok en zwarte olijven,
citroenpuree 28
*Tajine met reuzengamba’s, scampi , sint-jacobsvruchten en
mediterraane groentjes 27
*Gebakken sliptongen met fris slaatje en verse frietjes 25

Van het land

* Solamillo Duroc d’Olives, jus van Oloroso Sherry, gratin van knolselder
en pompoen, groene asperges en Portobello champignon 28
* Mechelse koekoek met gebakken paddenstoelen, truffelsaus en
aardappelgratin 23
*Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en verse frietjes 22
*Ossenhaas van Belgisch wit blauw ras met een slaatje
en verse frietjes 29
* champignonroomsaus * béarnaise * zwarte peper 3

Die Österreichische Küche

*Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en verse frietjes 22

Slaatjes

*Avocadosalade met mango, gebakken scampi’s,
pecannoten en mangovinaigrette 21
*Ijsbergslaatje met limoendressing en gegrilde gamba’s met look 25
*Geitenkaas uit de oven op een fris slaatje met gebakken
spekjes en gekarameliseerde appeltjes 21

Pasta

*Penne arrabiata met schilfers oude parmezaan en rucola 16
* Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi’s en pasta 21
*‘Lekker veggie’ Cannelloni gevuld met gegrilde groenten 20

Dessert

* Italian Dream
‘stracciatella-ijs met amarena-kersen en amarettokoekjes’ 10
* Crème van Callebaut donkere chocolade met
amarenakersen en passievruchten 10
* Tiramisu met speculaas 10
* Crème brûlée met bourbon vanille 10
* Lievelingsdessert van de chef met verse frambozen,
meringue en chocolade 10
*Smeuïg roomijs en sorbet met huisgemaakte advocaat,
meringue en Belgische aardbeien 10
* Dame blanche met verse slagroom en warme chocoladesaus 10
* Sabayon van "Kracher Spätlese" met vanille-ijs 10
* Selectie van 3 Belgische kazen 10
* Sorbet van limoen, frambozen en passievrucht 10

* Kracher Spätlese Cuvée glas 6