Traiteur

 

Afhaalmenu tafelen in de zomer 2021

 

van 4 augustus tot 19 september

 

Hapjesbord…gemarineerde zomeroester, Noorse zalm met sesam en oosterse saus,

gegrilde perziken met spek, geitenkaas en lavendel

***

Gegratineerde zeebaars met courgette, mozzarella en Parmaham,

pestosausje

of

Tonijntartaar met avocado en granaatappel,

 graanmosterddressing

***

IJslandse kabeljauw, sausje van eekhoorntjesbrood, gebakken chanterellen en

bloemkool- aardappelpuree

***

Lamskroontje in korst, porto-rozemarijnsausje, zomergroenten en gratin van 

   champignons en aardappel

***

Italian Dream

 ‘stracciatella-ijs met amarena-kersen en amarettokoekjes’

 

Prijs: € 50 

Afhalgerechten juni - juli 2021

* Carpaccio van rund rucola en vers geraspte Parmigiano Reggiano  17

* ½ Kreeft Belle-Vue, met sla, eitjes en cocktailsaus   20

* De wereldberoemde vitello tonato uit Piemonte  17

*Asperges met Serrano ham en kruidenvinaigrette  16

*Buffelmozzarella op gemarineerde kleurige tomaten, basilicum en

 geroosterd sesam  14

* Reuze tortelloni met bouillon van boschampignons, Parmesan schilfers  16

 

* Papillot van zomergroenten, pladijs, krieltjes en knoflookboter 25

* Zeevruchten uit de oven…

  ½ kreeft, gamba’s, scampi’s, langoustine en sint-jakobsvruchten,

   kruidenboter en krielaardappeltjes  27.50

* Tajine met reuzengamba’s, scampi , sint-jacobsvruchten en

   mediterraanse groentjes   23

* Gebakken sliptongen met fris slaatje en verse frietjes  22

 

* Lamskroontje in korst, porto-rozemarijnsausje, zomergroeten en gratin van 

   champignons en aardappel 27.50 

* Black Angus Rib Eye,  Himalaya zout, roomsaus met morilles,

   aardappel in de schil, Mediterrane zomersalade met frambozendressing  27.50

* Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en peterselieaardappelen 19

* Mechelse koekoek gevuld met tomaat en mozzarrela,

   sherryroomsaus en tagliatelle  19

*Fris slaatje met mango, avocado en gebakken scampi’s, mangodressing  20

* Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi’s en pasta  18

‘Lekker veggie’ Cannelloni gevuld met gegrilde groenten  18

 

* Crème van Callebaut donkere chocolade met kersen en passievruchten  7

* Cheesecake met speculaasbodem en verse frambozen 7

* Panna cotta van kokos en vanille,

  gemarineerde kersen, aardbeien en frambozen 7

Handig om weten

* Alle hoofdgerechten worden voorzien van 2 broodjes en worden individueel

  verpakt om gemakkelijk op te warmen.

*Betalen is mogelijk met Bancontact, cash, consumptiecheque of cadeaubon

 

* PRAKTISCH Breng een curverbox of kartonnen doos mee om de

gerechten makkelijk mee te nemen naar huis.

*Alle gerechten zijn makkelijk op te warmen in de oven.

Na het verwijderen van de kartonnen dekseltjes, mogen de

aluminium bakjes gedurende 10 minuten in een

voorverwarmde oven en dit op 180 graden.

* De sauzen mogen apart opgewarmd worden in een steelpannetje.

 

Uitgezonderd:

Reuze tortelloni opwarmen in een steelpan

Zeevruchten uit de oven: 9 minuten bij 180 graden